Klángyűlések

Ez a Klángyűlések oldala, ahol a tagság számára fontos dolgokat tudjuk a napi élet szintjén megbeszélni és az ezzel kapcsolatban történteket regisztrálni és közzétenni.

Ezen oldalhoz a hozzászólások a tagság számára, de csak azok számára akik regisztráltak, biztosított.

 

 

2017.09.16 18:00 Csapatékítő GYŰLÉS! (6órakor)

 

“Klángyűlések” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Tisztelt Klántagok! A következő Klángyűlésre javasolt napirendi pontok!
  A lista nem teljes, írjátok ide miket szeretnétek ha megbeszélnénk!

  Javasolt témák:

  CW tapasztalatok, fejlődés, további szereplésünk a CW-ken.

  Működik a klánhonlap, Blog is működik chat-elésre! Regisztráció folyamatban, minden klántag jelentkezzen fel, mert a FB szerepe, jelentősége és hivatalos jellege változni fog.

  Tagnyilvántartás! Fontos és lényeges, azt a FB-on nem tudjuk megcsinálni, viszont a taktikusoknak létfontosságú, hogy tudják milyen tankotok milyen felszereltséggel és legénységgel áll rendelkezésre. Erre csak a klánhonlap alkalmas.

  TS használata, nem használata?! Egyszer és mindenkorra, a TS mindig kötelező ha játékban vagy, nemre, korra, vallási meggyőződésre és napszakra vonatkozóan, kirúgás jár érte akár figyelmeztetés nélkül is!

  Toborzás! Javaslatok, segítség a toborzásban, egységes metódus kialakítása, pl a toborzószöveg alkalmazása, a Dani korábban kiadta és elérhető a honlapon!

  Személyi változások, tisztségek megerősítése és új megbízások kiadása.

  ennyi egyelőre, kérlet Titeket szóljatok hozzá!

 2. A legutóbbi klángyűlésről nem készült jegyzőkönyv, vagy nem jutott el hozzám. Ami tuti, hogy készül egy tagsági statisztika, a tagok által birtokolt tankállományról. Mindenki aki még nem vallott, az keresse Solomizo kartársat és diktálja be neki a tankjait. Ez ha kompletté válik, megjelenik majd a honlapon a Tankokról című oldalon egy táblázatban. Ezzel is segítendő a harctéri parancsnokok munkáját. Nem kellene elfelejteni ha új tankot vettél, akkor azt add meg hogy frissüljön a táblázat! Ez a statisztikai adatszolgáltatás csak a klán tagjai számára kötelező!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.