Az M-PH Klán CW csatározása

Urak! Jó hír, ma este  8 órakor 2017.08.28-án CW csatát vívunk egy területért 8-as tierben. aki részt szeretne venni 7 órától legyen fennt ha lehet!

7-7-nél kb 3 másodpercen múlt hogy befoglalták a bázisunkat. Azt hiszem a Klán első CW csatájaképpen nincs semmi szégyenkezni valónk!

A képen pedig az látszik, hogy a CW idejére mennyien voltunk fenn a játékban! Tiszteletre méltó ez az érdeklődés és odafigyelés a tagok részéről!

2017.09.13.

Egy átlagos hétköznap a klánban…

 

Igaz nem nyertünk, de attól még nagyon szép az aktivitás és a résztvétel!

Tetszett a figyelem és a fegyelmezett munka! Tökéletes volt a két taktikus együttműködése, egymás segítése!

A következő CW szombaton!

“Az M-PH Klán CW csatározása” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Üdv hölgyek,urak
  Hát a második cw csatározásunk napján rá kellett jönnöm, hogy ezt a játékot milyen komolyan is lehet venni. Vendégtaktikusunk 2 órás fejtágításán vettem részt, és itt derültek ki olyan dolgok számomra, hogy milyen fontos a megfelelő tankállomány az adott pályához, és a pálya részletes ismerete. Ez a szint csak akkor elérhető véleményem szerint, ha a taktikusok és a klántagok több időt töltenek el a gyakorlóban, a random csatákban, szakaszozás közben gyakorolva az együtt mozgást, és a második csatánkban hibaként feltűnt, nyugodt és pontos fókuszált tüzelést. Amúgy mindenkinek gratula a hozzáállásához, és ne veszítsük el a kedvünket, a jó eredményhez rengeteg kudarc is jár. Jó vadászatot mindenkinek

 2. OPERATION GOLD RUSH!
  volt egy kérdés arról hogy mi ez az opció a CW-ken.
  Küldik vannak a CW-n résztvevők számára, amikért arany díjazás jár, hasonló mint az egyéni küldik.
  Egyet már teljesítettünk is, Baptism of Fire amiért 50 aranyat kaptunk. Ez egyszerű volt, csak meg kellett vívnunk egy CW csatát.
  Ide teszem a teljes listát:
  https://eu.wargaming.net/globalmap/#quests/season_6_set_801000
  lehet be kell hozzá lépni a WOT honlapjára,- hogy lásd-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.