CW-0

Sziasztok urak ma estére 2-db cw-t indítottunk egy 8-as at 1900-ra 10-es 2000-ra lehet hogy nem leszünk meg a 10-es re de minden képen jó lenne ha össze gyűlnénk ma estére.

https://eu.wargaming.net/globalmap/#battles/500155107

Köszönöm szépen előre is.

Alapító tagok jelentkezése!

Ez alatt a bejegyzés alatt várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének az új klánban alapítótag lenni.

Az alapító tag egy tiszteletbeli titulus, amit a klánhonlapon megörökítűnk és a TS-en is jelezhetünk, ha úgy gondoljátok.

Semmiféle tulajdonjog, vagy hatáskör, vagy későbbi előny nem származik az alapítótagságból, ez egy szimbólikus jelentőségű titulus.

Az alapító tagok hozzájárulhatnak a klán alapításának költségeihez anyagi lehetőségeik függvényében. Akik tudnak, azok egyenlő részben fogják fedezni azt a párezer aranyat, amibe a klán regisztrálása, vagy a kivásárlás kerül!

Az új klán megalakulása 2017.10.01-én Vasárnap történik, délután 16:30-kor. Aki nem tud részt venni, az mindenképpen jelezze itt a szándékát, ugyanis alapítótaggá válni csak a klán megalakulása előtt, illetve pillanatában lehetséges, később nem!

Ugyanis két lehetőség van, erről később…

Szóval, az alábbi hozzászólásommal jelezni kívánom hogy a fenti feltételeket elfogadván,  alapítótagja kívánok lenni az új klánnak!

A vezetőségi tagok jelentkezése és jelölése

Ezen az oldalon tudnak a vezetőségi tagi beosztásokra javaslatokat tenni a klán tagjai, illetve ezekre jelentkezni azok a bátrak, akik szeretnék felvállalni az ezzel a feladattal járó nehézségeket és kötelezettségeket!

A vezetőség tagjai a mindenkori parancsnoknak kötelesek jelenteni, és az általa adott utasításokat végrehajtani

Mindezzel együtt viszont joguk van a parancsnok intézkedéseit minősíteni, adott esetben akár felülbírálni is!

Nagyon komoly és felelősségteljes munka, csak azok jelentkezzenek, ekik tényleg elhivatottak, és kellő időt tudnak fordítani a klán életének irányítására!

Akiket jelöltek, elfogadásuk esetén jogosultak visszalépni.

Azok akiket jelöltek, vagy jelentkeztek, elfogadásuk esetén a parancsnok jogosult vétójával azonos szintű de altiszti beosztásba helyezni ameddig alkalmaságuk és munkájuk alapján végleges kinevezésre kerülnek.

Egy szavazó 3 kiválasztott személyre adhatja le a voksát!

Az új klán parancsnoki jelentkezés és szavazás

Kérem hogy itt jelentkezzenek azok, akik szeretnének parancsnoki beosztásra pályázni, figyelembe véve a korábban közzétett az Új klánra vonatkozó feltételrendszert, tudomásul véve azt, hogy nem az alapító személye a fontos, hanem a tagság által szabadon választott parancsnok!

Itt csak személyes jelentkezésre van lehetőség, javaslatokat nem veszünk/vehetünk figyelembe!

A szavazásnál kéretik figyelembe venni, hogy egy, azaz egyszavazat adható!

Nagyon fontos hogy fontold meg kire szavazol és csak egy személyre add a szavazatodat, mert ha nem így teszel azzal visszavonhatatlan és megmásíthatatlan döntés fog megjelenni a szavazásban, erre sajnos volt példa!

 

Urak!
A szavazásról!
Ez egy nagyon komoly dolog és kéretik mindenkinek a legteljesebb odafigyelése és megfontolt döntése!
 
A parancsnok személyére EGY azaz EGY szavazat adható!
A rendszer nem tudja korrekten kezelni a többes szavazást, szóval az újra voksolást kell indítványozni ha valaki azért mert pl, három kedvencet választ ki a bőséges kínálatból nem arra szavaz akit tényleg első helyen szeretett volna megjelölni!
 
Most jelenleg van a rendszerben egy ilyen félreszavazás, amit én nem tudok korrigálni, mivel a szavazáshoz nem férhetek hozzá, szóval figyeljetek oda!
 
Tehát ha éppen egy szavazaton fog múlni a szavazás végeredménye, akkor ebből az okból új szavazásra kerül sor. Ha ez a félreszavazás nem lesz döntő jelentőségű a végeredmény szempontjáből, akkor ez nem szükséges!
Köszönöm a figyelmet!
Tinoru

 

Az új klán nevére tett javaslatok

Kérlek Titeket, hogy az új klán nevére itt tegyetek javaslatokat!

Az én javaslatom

Magyar Páncélos Hadsereg Megjelenését illetően M-P-H Klán!

Második javaslatom

Magyar Páncélos Regiment azaz M-P-R

Harmadik javaslatom az

Magyar Páncélos Haderő Úgy mint M-P-H Klán

Itt tegyétek meg javaslataitokat. amik bekerülnek a végleges szavazásba.

A szavazásra Pénteken este kerül sor. Szavazni személyesen lehet majd az “Új klán” FB csoportban! Kinek nincs FB accountja tegye meg itt, a választott név beírásával, hozzátéve hogy szavazat!

Napi tevékenység

Ezt az új oldalt azért nyitottuk, hogy a napi tevékenységünkről legyen egy mentés, ha csak egy-egy képben vagy replayben is.

Mutassuk meg miket csinálunk és a tevékenység érdekes pillanatait örökítsük meg!

Ma 2017.09.26

Image may contain: 5 people

Stronghold értékelésünk változása

 

Szeretnék egy kis értékelést mutatni, a Stronghold ütközetek nyerési arányának változásáról!

Az alábbi képen jól látszik, hogy az elmúlt egy hónapban a nyert SH csaták VI-os tierben 10%-al, a VIII-as tierben pedig 7%-al nagyobb nyerési százalékot mutatnak az összes csat átlagához képest!

Aki tudja az okát és beírja ide bejegyzésbe, egy prémiumnapot kap tőlem ajándékba!

Saját TS szerver és amit erről tudni jó!

Van saját új TS-e a klánnak, amit nem vehetnek el tőlünk, amit nem nyomnak tele reklámmal, amit mi saját akaratunk és elképzeléseink szerint alakíthatunk ki, és úgy is marad az idők végezetéig!

Azt hiszem ez jó hír, habár az egyszeri felhasználó szempontjából ennek nem biztos hogy van hatalmas jelentősége. Maradjunk annyiban, hogy mi akik a háttérben dolgozunk a klánért, tudjuk és értékeljük ennek a lehetőségnek a hatalmas előnyeit!

Sőt, most kicsit Ti fogtok majd szenvedni, mert az új szerveren egy egészen más struktúra kerül kialakításra, de ne csüggedjetek, meg fogunk bírkózni a feladattal!

Türelmeteket kérem, olvassátok el az erről szóló információkat és segítsetek az átállás folyamatában!

Saját TS szerver és amit erről tudni kell!

Bármi kérdés, észrevétel lene, nyugodtan tegyétek meg, itt vagyunk és segítünk!

Tinoru

Akciók

3X XP! Küldetés +50% XP-ért, Olcsóbb az arany!

Az első nyertes csatára 3X-os XP!

Arany creditért! Csak 35 XP egy aranyért!

Új küldetések kerültek kiírásra 2-8-as tierben!

Nyertes csatában ha az első 10 XP-ben vagy +50% Xp-t kapsz!

Ezek a küldik random csatákban prémium járművekkel többször is elérhetők!

Az akció és küldetések Szeptember 23 07:00-tól 
Szeptember 26 07:00-ig érhetők el!

TS mint információs bázis!

A TS aminek a használata az egyetlen, de nagyon szigorú szabálya a klánnak, nem csak beszédre alkalmas, hanem különböző fontos információk elérését is biztosítja!

Itt van néhány példa arra, hogyan is tudunk segítségével azonnali és kézreálló információkat közvetíteni általa!

Itt van például a Segédlet az új tagok számára, amit elolvasván minden belépni szándékozó tisztába kerülhet a vele szemben elvárt és a részére biztosított feltételekkel, csak hogy a döntését megalapozhasa, és nekünk később kevesebb gondunk legyen a beilleszkedését illetően!

Ez itt a TS használati szabályainak könnyebb megértését szolgálja. Ezt elolvasván, mindenki számára egyértelművé válhat, mit is jelent az a mondat a Klánismertetőben a WOT honlapon, hogy “TS használata kötelező”! Dani legutolsó határozott és egyértelmű véleménye alapján a TS használata korra, nemre, vallási és faji hovatartozásra tekintet nélkül mindenkire és mindenkor kötelező!

Ez itt csupán csak egy egyszerű és apró információ arról, hogy klánunk rendelkezik saját honlappal, amit a tagság jobb, korrektebb és pontos tájékoztatása érdekében hoztunk létre, és amely jelenleg az egyetlen hivatalos információforrás a klán életére vonatkozóan!

Lehet használni és lehet nem használni! Viszont ha nem használod, elveszítheted a tájékozottság előnyét, amiből esetleg nem várt kellemetlenségek adódhatnak. A FB accounttal a klán FB accountjára csatlakozók minden újdonságról értesülnek egy link segítségéval, akik viszont nem FB-osok, azoknak elemi fontosságú a honlap rendszeres látogatása!

Fogadjuk el, egy csapatot akkor lehet eredményesen vezetni, működtetni, ha mindenkihez eljutnak a fontos és lényegi információk annak a csapatnak az életéről, ahova tartozunk! Erre van a honlap!

Itt a vezető beosztású tisztek érhetik el egy csokorban azokat az alapvető információkat, amelyekkel dolgozva segíthetik a csapat egységét és fejlődését! Kár lenne nem használni ezeket, akár egy új jelentkező képbe helyezése kapcsán, vagy akárcsak a napi élet felmerülő kérdéseinek megválaszolása során, hiszen egyszerűen, rövid úton elérhetően tartalmazza mindazt, amire neked szükséged lehet!

A TS-t lehet szeretni, lehet útálni, egy a lényeg működik és hasznos segítője a csapat együttes tevékenységének! Hamarosan a sajátunkon ezt még hasznosabban fogjuk tudni alkalmazni!