TS mint információs bázis!

A TS aminek a használata az egyetlen, de nagyon szigorú szabálya a klánnak, nem csak beszédre alkalmas, hanem különböző fontos információk elérését is biztosítja!

Itt van néhány példa arra, hogyan is tudunk segítségével azonnali és kézreálló információkat közvetíteni általa!

Itt van például a Segédlet az új tagok számára, amit elolvasván minden belépni szándékozó tisztába kerülhet a vele szemben elvárt és a részére biztosított feltételekkel, csak hogy a döntését megalapozhasa, és nekünk később kevesebb gondunk legyen a beilleszkedését illetően!

Ez itt a TS használati szabályainak könnyebb megértését szolgálja. Ezt elolvasván, mindenki számára egyértelművé válhat, mit is jelent az a mondat a Klánismertetőben a WOT honlapon, hogy “TS használata kötelező”! Dani legutolsó határozott és egyértelmű véleménye alapján a TS használata korra, nemre, vallási és faji hovatartozásra tekintet nélkül mindenkire és mindenkor kötelező!

Ez itt csupán csak egy egyszerű és apró információ arról, hogy klánunk rendelkezik saját honlappal, amit a tagság jobb, korrektebb és pontos tájékoztatása érdekében hoztunk létre, és amely jelenleg az egyetlen hivatalos információforrás a klán életére vonatkozóan!

Lehet használni és lehet nem használni! Viszont ha nem használod, elveszítheted a tájékozottság előnyét, amiből esetleg nem várt kellemetlenségek adódhatnak. A FB accounttal a klán FB accountjára csatlakozók minden újdonságról értesülnek egy link segítségéval, akik viszont nem FB-osok, azoknak elemi fontosságú a honlap rendszeres látogatása!

Fogadjuk el, egy csapatot akkor lehet eredményesen vezetni, működtetni, ha mindenkihez eljutnak a fontos és lényegi információk annak a csapatnak az életéről, ahova tartozunk! Erre van a honlap!

Itt a vezető beosztású tisztek érhetik el egy csokorban azokat az alapvető információkat, amelyekkel dolgozva segíthetik a csapat egységét és fejlődését! Kár lenne nem használni ezeket, akár egy új jelentkező képbe helyezése kapcsán, vagy akárcsak a napi élet felmerülő kérdéseinek megválaszolása során, hiszen egyszerűen, rövid úton elérhetően tartalmazza mindazt, amire neked szükséged lehet!

A TS-t lehet szeretni, lehet útálni, egy a lényeg működik és hasznos segítője a csapat együttes tevékenységének! Hamarosan a sajátunkon ezt még hasznosabban fogjuk tudni alkalmazni!

Vendég szoba létrehozva a TS-en!

Vendégszoba a TS-en!

Ez a szoba azért jött létre, hogy amennyiben nem klántag barátoddal szeretnél WOT-ozni, akkor hívd őt ide és ezzel lehetőséged van a TS szabály betartása mellett is játszani a barátaiddal.

Használd ezt a szobát arra is, hogy jó játékosokat hozz a klánba!

Ebben a szobában nincs beszédlimit, és bárki beléphet, szóval nyugodtan hívhatsz ide bárkit!

Figyelj arra, hogy itt csak WOT játék mehet, ellenőrizni fogjuk!

 

Új belépők, segédlet

Készült egy rövid, szemléletes  gyorsan áttekinthető segédlet az új belépők számára.

Dani elrendelte, hogy minden új belépő olvassa el és véleményezze, hogy a maga számára elfogadható vagy sem!

Mindenki aki új tagot hoz, vagy személyügyi munkát végez, győződjön meg róla, hogy a jelentkező megismerte a segédlet tartalmát és azzal egyetért, mert ezzel sok későbbi félreértéstől és problémától óvjuk meg magunkat is.

CW időpontok

Minden héten: Szerdán és Szombat, VasárnapNyolcas Klánháború várható.
 

A kezdési időpont mindig 20:00, de ha teheted gyere fel már egy órával előtte, hogy gyakorolni és a taktikát megbeszélni lehessen!

Jelenleg a Mountain Pass pályán megyünk, mindaddig, amíg valaki nem hoz másik pályára használható taktikát!

A befejezés ideje attól függ hogy mennyi csatát nyerünk.

Ha végig nyerjük, az jelenthet akár 6 ütközetet egymás után, ami a jelentkezők számától függően eltarthat még 23:00-ig is. Max 64 klán jelentkezhet egy területre egy napon.

Az ideális az, ha ugyanazon játékosok mennek végig, a menet közbeni csere az csak végszükség esetén kellene hogy bekövetkezzen. Ezt kérlek vegyétek figyelembe, amikor CW-re jelentkeztek.

 

A fent megadott napok értelemszerűen egy területszerzés esetén nem állnak fenn, mert a megszerzett területet meg kell védeni, és a védés az egy ütközet, a kihívók győztesével, és a várható időpontja akár 23:00 is lehet! A területet nagy valószínűség szerint minden nap támadni fogják.

Klángyűlés

2017.09.16. 18:00-kor! Átbeszélnénk a jövőben mik lesznek a reformok! Csapat összeszoktató   játékok  beszélgetések! Mindenkit várunk!

 

HUN_Dani012000

 

TS kötelező! /Értelmezés

A klán alapszabálya, mint az egyetlen, az a TS kötelező használata!

Értelmezés szükséges mivel tapasztalat, hogy nem értjük mikor milyen napszakban és meddig.

Dani utolsó ilyen témában hozott egyértelmű válasza és kérése az volt, hogy mindig mindenkor amikor játékban vagy akkor is ha csak fél órára jössz fel, vagy csak tankot húzol.

Akkor is TS-en kell lenned ha baráttal, rokonnal szakaszozol, mert bent vagy játékban! Erre két megoldás is van, az egyik hozd be őket az erre a célra létrehozott Vendég szobába, vagy lépj fel mindkét TS-re egyszerre!

A TS-en pedig vannak szobák ahova beléphetsz ha éppen nem szeretnél beszélni, vagy nem tudsz valamiért. Ha oda belépsz, kikapcsolod a mikrofont és a hangszórót, senki nem fog zaklatni, ha viszont valami fontos dolog volna, akkor egy “Poke”-al tudsz kapni értesítést.

Figyeljetek oda, mert ellenőrzésre kerül, és a figyelmeztetések nyilvántartása megtörténik, ami esetleg akár a tagság megszüntetésével is járhat!

Ha ideiglenesen nem tudsz fellépni TS-re, van lehetőséged jelezni azt!

Nem tudok TS-en lenni!

"Annak aki nincs klánban annak nem kell TS-t 
használnia, de aki igen, annak kötelező!"

Kellemes tapasztalatok

Nos,nem mindig szidalomáradat jön egy csata után 🙂

Ebben Kundshafter a csata után nem szitkozódik, hanem megköszöni yeppe segítségét és elismeri hogy jó játékával támogatta őt! Ilyen is van, persze ehhez kell, hogy a klán tagjai így álljanak a játékostársakhoz, illetve hogy ilyen módon vegyék ki részüket a csapat tevékenységéből!

Azt hiszem a következő kép mindent elmond:

Jó lenne gyűjteni ezeket a visszajelzéseket is, mert erre tényleg büszkék lehetünk!