Hogyan használd a játék Replay/Visszajátszás opcióját?

A Blog-ban elkezdtünk beszélni erről, itt szeretném a teljes folyamatot leírni.

Nem lesz hosszú, és ez alapján Te is el fogod tudni készíteni!

Elöször is a WOT honlapján menj ide:

http://wotreplays.com/site/

Ezt fogod látni, ne felejts el bejelentkezni!

Kattints a REPLAY UPLOAD gombra, ahol ezt fogod látni:

Itt kattints a CHOOSE FILE gombra hogy ki tudd választani mit szeretnél feltölteni.

A felugró ablakban keresd meg a replays mappát, a képen látod hol találod, értelemszerűen ez a Te gépeden máshol is lehet, attól függően hova telepítetted a játékot. Azon a meghajtón keress egy ilyet és már meg is van!

G:\Games\World_of_Tanks\replays A G: nálad lehet hogy C: !

 

Válaszd ki a fájlok közül a feltölteni kívántat, majd katt a Megnyitásra.

Erre a következő képet fogod látni:

Itt a kékkel jelölt fájlnevet automatikusan kapod, míg a pirosakat neked kell beírni. Én simán bemásolom a fájl nevét, de írhatsz bármit amiből mások beazonosíthatják a replay-edet. Fontos a Description/Leírás kitöltése, mert ebből tudjuk meg miért tartottad fontosnak feltölteni a csatát.

Ha megtörtént, mehet az UPLOAD REPLAY gomb és már készen is vagy.

A feltöltés befejezése után, ez néhány másodperc géptől és nettől függően, elértük a másodlagos célunkat, miszerint csatánkat bárki megtekintheti a WOT oldaláról, és az elsődlegeset is, miszerint kaptunk egy linket, amit tetszés szerint pakolhatunk ide-oda, de legfőbbképpen a Klán honlapjára!

Itt a végeredmény

A várva várt linket pedig a REPLAY LINK gombra kattintva kapod meg.

Amint látod, a WG már ki is jelölte helyetted, sőt a vágólapodon is ott van ezt jelenti a szöveg oldalt. Nincs más teendőd mint ezt a linket eljuttatod ahova szeretnéd.

Például a honlapra. Erről később! Figyeld a Blogot!

 

JAVASLAT ebben a témakörben!

Kapcsold be a játékban a “Minden csata” rögzítési módot. Ez alaphelyzetben az utolsó csatát rögzíti, vagy vannak akik  teljesen kikapcsolják, félvén hogy sok helyet foglal a merevlemezen.

Hogy lásd mennyire nem kell félned a helyfoglalástól itt egy kép arról, hogy egy ilyen file nincs több mint 1,5Mb, ami olyan kicsi, hogy nekem még 2016 februáriak is ott vannak. Persze mert lusta voltam törölni…

Remélem segíthettem, és ezzel a módszerrel mindenki tud majd jó kis csatákat feltölteni a honlapra!

Bármi kérdés lenne, a Blogban tegyétek fel. A Blog még nyilvános, de hamarosan regisztrációhoz kötjük, mert nem szeretnénk hogy bárki hozzáférhessen!

Üdv

Tinoru