Jelen helyzet és a következő lépések!

Tisztelt M-PH Klántagok!

Sajnálattal és mély fájdalommal kell tájékoztassalak Titeket, hogy az elmúlt közel két hónap erőfeszítése teljesen kárba veszett.

Felhívásotokra és kérésetekre egy klán összetartó csapata 10-es tankokkal és hatalmas tapasztalattal átjött, mert itt egy kellemes és jó hangulatú társaságot véltünk felfedezni.

Az első perctől azon dolgoztunk, és teljesen önzetlenül, hogy a klánnak megnyíljanak a lehetőségek a 8-as tierű folyamatos és állandó osztag játéka előtt, megteremtettük a CW képes csapatot, és nem teljesen eredménytelenül vettünk részt a Global Map-on folyó csatározásokban!

Mióta itt vagyunk lett honlapja a klánnak, és saját TS-e.

Mindez a törekvés megbukott azon, hogy a klán teljesen tétova, intézkedésre képtelen vezetősége képtelen volt kezelni egy rendkívül sértő helyzetet.

Klikkesedéssel vádolván az újakat, és nem véve észre, hogy éppen ők diszkriminálják azokat.

A Klán semmit nem tevő, a közösségért az új helyzetben sem reagáló “tulajdonosa” felülbírálván az ő általa kinevezett klánparancsnokot, egyértelműen kiállt egy “régi” klántag mellett, aki viszont nem csak az újonnan jöttekkel szemben volt inkorrekt, fellengzős és lekicsinylő, de még kifejezetten kirekesztő is volt.

Ez a nem csinálok semmit, de a háttérből kedvem szerint mozgatom a szálakat és úgy csinálok mintha a régi klánt védelmezném az újonnan érkezők hatásaitól, mert és csak mert én vagyok a klánalapító, ez minden csak nem megfelelő alap arra, hogy ebbe a klánba egyetlen perc időt és egyetlen watt energiát is befektessünk, ezért úgy döntöttünk, hogy hagyjuk a klánt és tulajdonosát visszasüppedni abba az állapotba ahol leledzett anno mikor jöttünk!

0 arany a kasszában. Ez jelenleg 1000!

0 CW csata, ami jelenleg 9, ebből 5 nyert!

232 db 8-as tierű Stronghold ütközet, amiből az utolsó 28 napban 139 történt, egyértelműen azért, mert mi hoztunk elegendő 8-as tankot magunkkal.

Az elmúlt időszakban felvettünk 15 új embert, magas egyéni értékeléssel a klánba, aminek köszönhetően a 3000 körüli klánértékelésből jelenleg 6700, több mint duplája lett! Alig 1000 klán volt előttünk.

Napi szinten a késői órákig folyt a közös, klánszintű csatározások menete, nem szakaszok, csapatok szinte állandóan.

Mindez nem ért annyit, hogy a klánparancsnok legyen/lehessen kellő erő birtokában ahhoz, hogy megtartson minket a klánban.

Mi nem szeretnénk felelősöket keresni, inkább szép csendben elhagyjuk ezt a klánt és magalapítjuk az új, demokratikus de határozott és döntőképes vezetés által irányított klánunkat!

Részletek az erről szóló oldalon!