Pillanatkép rögzítése és a Replay titkai…

Sziasztok!
Szeretnék segíteni egy kicsit a Replay/visszajátszások rögzítésében! Alapbeállítás a WOT-ban, hogy csak az utolsó csatát menti, de jó ha van minden csatádról egy mentés, annál is inkább, mert Dani kérte hogy árasszuk el a honlapot Sceenshotokkal/pillanatképekkel és visszajátszásokkal. Ez jó arra, hogy egymástól tanuljunk, és jó arra, hogy egy a klánba jelentkezni kívánó láthassa, mi komolyan toljuk, és van mit tőlünk/velünk tanulni!

Szóval ha PrintScreent/pillanatképet akartok készíteni, akkor a CTRL+PrtScn gombot nyomd le az aktuális képernyő mellett. Ez a vágólapra teszi a képet és a fenti gombok újbóli lenyomásával azonnal újraírja, és az aktuális kép kerül a vágólapra.
Ezt elkerülendő, ha van Paint nevű képszerkesztő progid, márpedig van, mert jön a Windows-al, akkor ide be tudod tenni, nagyon egyszerű a kezelése, de ha kell segítek.

A berakott képeket mentsétek el ha lehet .JPEG formátumban és máris kész.
Ha lehet mindhárom képet tegyétek el, majd toljátok fel FB-ra, vagy ha nincs akkor egyenesben a honlap emiljére: info@m-phklan.eu
Köszönöm, remélem tudtam segíteni!

“Pillanatkép rögzítése és a Replay titkai…” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Roland Mézinger: Még egy okosság a screenshotokhoz: Ha játék közben a PrtScn gombot lenyomod, a képernyőkép automatikusan bekerül jpg formátumban a World_of_Tanks/screenshots mappába, így nem kell Painttel szarakodni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.