Saját TS szerver és amit erről tudni kell!

Ezelőtt néhány héttel ígértem, hogy segítek létrehozni a klánnak a saját TS3 szerverét.

Ígéretemet betartva, ma van az M-PH klánnak egy saját,  állandó és örök TS IP címe!

Ideírom: 62.77.235.251:19987

Jelszó: levelibéka

Ékezettel, ahogyan ide írtam!

Na mit kell erről amúgy tudni?!

Ez a TS szerver csak a kláné, nem az enyém! Ha én már nem leszek klántag, ez az IP marad a klánnál mindaddig amíg ez a klán működik!

A szerver üzemeltetője nagyon jó barátom, de van annyira korrekt, hogy amennyiben én nem vagyok tagja a klánnak, akkor is fenntartja annak a működését ellenszolgáltatás nélkül!

Mivel a saját TS szerver az teljesen más mint az ingyenes és ideiglenes TS-ek, tudnotok kell néhány dologról.

A legfontosabb, hogy teljesen új struktúra alakítható ki, kezdve a vendég vagy Guest kategóriától, folytatva a Szövetségesen keresztül minden más csodálatosan rugalmas és cizellált megoldásokig. A TS 3 szerver programozása az hasonlatos egy Jawascript megírásával, rengeteg opciót és csodát tud.

Ami most elsőkézből fontos, hogy mindenki aki először lép fel, az Guest, azaz Vendégként fog szerepelni, mindaddig, amíg jogokat nem kap az arra felhatalmazott Moderátortól.

A jogok megkapása után ugyanúgy fog tudni mászkálni a szobák között mind eddig megszoktátok.

A vendég nem, ő csak a belépő és vendég szobákat látja, illetve a Diplomácia szobába tud belépni, és ott vár addig amíg valaki meg nem kérdezi mit szeretne, miben segíthetünk. Ez egy nagyon fontos változás!

Lényeges, hogy minden akár klántag újonnan fellépő kell várjon arra, hogy a Moderátoroktól jogokat kapjon a további TS-en folytatandó tevékenységéhez! Értelemszerűen, a klántagok végleges hozzáférést fognak kapni, tehát ezt egyszer kell megcsinálni, de ehhez a türelmeteket kérjük!

Jelenleg a struktúra kialakítása van folyamatban, a Moderátorok kijelölése, és az Ő jogaik beállítása történik. Mint előbb jeleztem ez egy nagyon komoly programozási feladat, szóval lehet a Szombat esti CW-t még a régi TS-en fogjuk megoldani. Ettől függetlenül, gyertek fel az új TS-re, mert a jogokat csak akkor lehet kiosztani, ha fenn vagytok. Ha egyszer megkaptad a Normál, azaz klántag jogokat, az nem vész el, tehát a szerkezeti kialakítások után teljes hozzáféréssel fogjátok tudni használni a saját TS-t.

Tudom ez kicsit bonyolultnak tűnik elsőre, de bízom benne, hogy a gyakorlatban élvezni fogjátok!

A jelen helyzetben ez úgy működhet, hogy lehettek egyszerre két TS-en is, azaz ha az új IP címre és a régire is egyszerre jelentkeztek fel, akkor ez működik. Kérem hogy ezt az átállás időszakára igyekezzetek alkalmazni.

Kérdésetek van, keressétek Danit, Tinorut, Solomizot, Paripa68-at!

Nyugalom, türelem, kitartás az átállás idejére és még azután is egy kicsit!

Addig is gyertek fel, nézegessétek az új szerkezetet, kóstolgassátok a frissen festett falak illatát!

Köszönöm hogy elolvastátok!

Tinoru