Teamspeak license igénylés

A mai napon, ismételten megkértem a TS3 licenszet. Korábban egy BOT visszadobta, valószínűleg a honlap forgalma nem tetszett neki, ebben történt némi javulás, valamint ezt az igénylést már egy ember fogja elbírálni.

Minden szükséges feltételnek megfelelünk, már csak türelem kérdése!

“Teamspeak license igénylés” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Hurrá! Siker! Miután nem másolnám be ide a levelet amit küldtem nekik, rájöttek hogy igazam van amikor megreklamáltam az eljárásukat, amivel szerettek volna kibújni az ingyenes licensz megadása elől, megkaptuk!
  A liszensz megadása kötve ven a csapatok honlapjához, azaz nincs honlap, nincs liszensz! Ez volt az egyik cél, amiért a honlapot elindítottam és amit végig, eddig, az ő elvárásaiknak megfelelően vezettem.

  Ezért is kaptam fel a vizet, amikor a BOT-juk, módszeresen elküldött a melegebb éghajlatra… De nem adtam fel, és addig nyomtam a reklamát, amíg emberrel nem tudtam kommunikálni, aki beismerte, ennél tökéletesebben egy honlap sem tudna megfelelni az elvárásaiknak, így 12 órán belül a birtokomba került az engedély, ami alapján lehet saját TS3 szerverünk!

  Ez most annyit tesz, hogy 300 user, avagy felhasználó számára alkalmas kapacitású szerverünk lehet! Ez kb két klán emberállományát lépes kiszolgálni, reklámoktól mentesen, a megszűnés, kidobás és egyéb kellemetlen következményektől mentesen!

  Arról nem beszélve, hogy ide bebútorozunk, kialakítjuk a nekünk tetsző arculatot, oszt az úgy marad az idők végezetéig, mert a liszensz az végleges és örökké tartó, ha van ilyen egyáltalán!

  Jelenleg ezen engedély alapján egy nagyon jó barátom szerverére folyik a mi szerverünk telepítése, amit eddig nem tudtunk elkezdeni sem, engedély hiányában.

  Ehhez idő kell, nem akarunk rossz munkát végezni, szóval most annyit, hogy lesz saját TS3 szervere a M-PH Klánnak!

  Tinoru

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.