TS mint információs bázis!

A TS aminek a használata az egyetlen, de nagyon szigorú szabálya a klánnak, nem csak beszédre alkalmas, hanem különböző fontos információk elérését is biztosítja!

Itt van néhány példa arra, hogyan is tudunk segítségével azonnali és kézreálló információkat közvetíteni általa!

Itt van például a Segédlet az új tagok számára, amit elolvasván minden belépni szándékozó tisztába kerülhet a vele szemben elvárt és a részére biztosított feltételekkel, csak hogy a döntését megalapozhasa, és nekünk később kevesebb gondunk legyen a beilleszkedését illetően!

Ez itt a TS használati szabályainak könnyebb megértését szolgálja. Ezt elolvasván, mindenki számára egyértelművé válhat, mit is jelent az a mondat a Klánismertetőben a WOT honlapon, hogy “TS használata kötelező”! Dani legutolsó határozott és egyértelmű véleménye alapján a TS használata korra, nemre, vallási és faji hovatartozásra tekintet nélkül mindenkire és mindenkor kötelező!

Ez itt csupán csak egy egyszerű és apró információ arról, hogy klánunk rendelkezik saját honlappal, amit a tagság jobb, korrektebb és pontos tájékoztatása érdekében hoztunk létre, és amely jelenleg az egyetlen hivatalos információforrás a klán életére vonatkozóan!

Lehet használni és lehet nem használni! Viszont ha nem használod, elveszítheted a tájékozottság előnyét, amiből esetleg nem várt kellemetlenségek adódhatnak. A FB accounttal a klán FB accountjára csatlakozók minden újdonságról értesülnek egy link segítségéval, akik viszont nem FB-osok, azoknak elemi fontosságú a honlap rendszeres látogatása!

Fogadjuk el, egy csapatot akkor lehet eredményesen vezetni, működtetni, ha mindenkihez eljutnak a fontos és lényegi információk annak a csapatnak az életéről, ahova tartozunk! Erre van a honlap!

Itt a vezető beosztású tisztek érhetik el egy csokorban azokat az alapvető információkat, amelyekkel dolgozva segíthetik a csapat egységét és fejlődését! Kár lenne nem használni ezeket, akár egy új jelentkező képbe helyezése kapcsán, vagy akárcsak a napi élet felmerülő kérdéseinek megválaszolása során, hiszen egyszerűen, rövid úton elérhetően tartalmazza mindazt, amire neked szükséged lehet!

A TS-t lehet szeretni, lehet útálni, egy a lényeg működik és hasznos segítője a csapat együttes tevékenységének! Hamarosan a sajátunkon ezt még hasznosabban fogjuk tudni alkalmazni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.