Wot Replay-ek feltöltése és elemzések

Ide töltsetek fel csatákról videókat és azok leírásait, hogy tudjuk elemezni, kivenni belőlük a hasznos tudást arról mi volt jó illetve mit kellett volna másképp.

itt egy példa is…

Ez a link a WOT Replay oldalra korábban feltöltött csatámat mutatja:

http://wotreplays.com/site/3770614?fref=gc#pilsen-tinoru-8_8_cm_pak_43_jagdtiger

 

SEGÉDLET a témakörben:

HOGYAN HASZNÁLD A JÁTÉK REPLAY/VISSZAJÁTSZÁS OPCIÓJÁT?

 

 

“Wot Replay-ek feltöltése és elemzések” bejegyzéshez 27 hozzászólás

 1. A visszajátszást azért érdemes megnézni, mert a jéték hevében nem is olyan könnyű észrevenni a hibákat vagy rájönni mi az amit jól csináltál. visszanézve nem csak felfedezed ezeket, hanem rögzülnek is, és legközelebb biztosan nem követsz el hasonló hibákat.

  Ebben a csatában én például direkt romboltam le az utamba eső falmaradványokat, azért hogy később a végjátékban ne legyenek azok az ellen búvóhelyei.
  Szerencsés választásnak bizonyult az a pozició ahol elsőnek beálltam, fedezve azt a tipikusan használt folyosót a hangár mellett és az annak egyik kedvelt bejáratát, ahol a heavy-k előszeretettel mászkálnak.
  Nem lett volna persze olyan jó ez a pozició, ha nincs ott az a teljesen idegen Löwe, aki jó érzékkel ismerte fel, védenie kell engem ahhoz, hogy hatékony lehessek. Ha megfigyelitek, később is együtt mozgott velem, pedig nem volt köztünk hangkapcsolat, csak annyi, nem volt hülye a játékhoz.

  Ez mindenképpen tanulandó példa, és ha hozzáveszem hogy mi akik szakaszban megyünk, nekünk van hangkapcsolatunk is, akkor még mennyire hatékony tudna lenni egy ilyen együttmozgás!

  1. Nagyon szép a cicus! Ügyesen kergette az egereket!
   Tetszett hogy nem borogatod a fákat még akkor sem, ha nem jelent igazán gondot, ez azt jelenti hogy máskor is vigyázol erre!

   A sarok mögül is tudod hogyan kell kijönni, mondjuk az első sebzéseket azért kaptad, mert nem alkalmaztad, dicséretes hogy utána viszont igen és jól!

   Szép volt!

   1. Igyekszem minél többet lenni de sajna nem mindig jön össze :/
    A fákra vigyázok mert van artys aki kifejezetten nézi hol dől a fa 😀 és abból meg lehet állapítani a sebességet és az irányt ha pusztítod az erdőt 😀 Sajna az elején nem nagyon szoktam figyelni mert nem sok tank lőtte be a tigrist a való világban 🙂 de utána mindig rá jövök hogy ez a wot 😀 itt még a légy is belövi xD

  1. Bálint ez nagyon szép volt, gratulálok! Tetszett hogy jól helyezkedtél, használtad a fedezékeket, látsz a pályán, használod a szerintem túl kisméretűre állított kistérképet! Bátor de nagyon élvezetes volt a kettő elleni küzdelmed, T34-85 és KV 85 ellen győztesen jöttél ki, ez nem volt semmi!

   Nem értettem hogy amikor az O-I-t lőtted, előtte miért nem javítottad meg a lövegedet, de a csata hevében biztosan nem gondoltál rá, de utóbb javítottad.

   Szerintem nem volt fair a szakasztársadtól, hogy kilőtte előled a közösen támadott tankot, mert azzal meg lett volna már ott a Top Gun-od, szerencsére az O-I-t végül csak sikerült megenned!

   Összességében szép, élvezetes és nagyón jó csatát láttunk, köszönet érte, csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.